Radio P4 Uppland, onsdag 08.20

En baktanke med den här bloggen var att jag skulle få komma ut lite ur lägenheten nån gång ibland. Kanske för att prata lite om psykisk ohälsa. Kanske hålla ett litet föredrag på något trevligt ställe. Döm om min förvåning när Sveriges Radio P4 ringde nu på eftermiddagen och ville att jag skulle komma och prata om min blogg. Som har varit publik i två dygn!

Det är morgonsändningen nu på onsdag. Tjugo över åtta tror jag det var (jag har vissa kognitiva svårigheter till följd av min galenskap). Så nu gäller det bara att samla ihop tillräckligt med ork och sinnesnärvaro för att 1) komma ur sängen före tio, 2) passa en buss och komma fram på utsatt tid (åtta tror jag vi sade…) och 3) prata någorlunda sammanhängande i direktsändning på en tid då jag vanligtvis ligger i dvala.

Jag hade egentligen inte tänkt lägga upp mer än typ en bloggtext per vecka, men denna vecka blir har det uppenbarligen inte blivit så. Och det blir nog en till text också innan veckan är slut, för att följa upp det jag tror att jag kommer säga på radion. Det vill säga om jag lyckas ha alla hästar hemma vid rätt tillfälle.

Det är ju ett problem annars – orken glimtar till emellanåt, men det är väldigt oförutsägbart när det blir och hur långt den räcker. Igår låg jag som en padda hela dagen, men i förmiddags när jag låg i badet kom jag på ett stick till en gammal låt jag skrivit och fick ett oväntat energipåslag. Det räckte både till att spela och skriva lite, och dessutom tvätta lakan. Yey!

6 reaktioner till “Radio P4 Uppland, onsdag 08.20

  1. Käraste Maria!

    Mitt nyårslöfte var att går ur FB så jag såg inte ditt initiala delande av bloggen. Det var Per som berättade om det.

    WOW! säger jag bara – du skriver fantastiskt bra – gripande men och humor. Du hittar helt hem hos mig på alla plan. All kärlek och styrkekramar. Keep it up!

    Kristina

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s